Competentie 3: Ontwikkelen van professioneel gedrag (OPG)

Leeruitkomst 1 (niveau 1)
De professional op het gebied van Voeding en Gezondheid ontwikkelt zich op persoonlijk vlak, maakt
eigen keuzes en heeft vertrouwen en inzicht in eigen handelen. De professional positioneert en
profileert zichzelf en de professie in het werkveld en de samenleving.

Competentie 4: Samenwerken en netwerken (S&N)

Leeruitkomst 1 (niveau 1)
De professional op het gebied van Voeding en Gezondheid werkt op (inter)professionele wijze samen
met een breed scala aan samenwerkingspartners. De professional creëert en participeert in een cirkel
van belanghebbenden in de regio en in een (inter)nationale context. 

Competentie 5: Communiceren op maat (CoM)

Leeruitkomst 1 (niveau 1)
De professional op het gebied van Voeding en Gezondheid communiceert effectief, zowel mondeling,
als schriftelijk en maakt daarbij doeltreffend gebruik van communicatiemiddelen- en kanalen.


Bron: Handleiding Studeren bij Voeding en Diëtetiek 2122