Competentie 1: Methodisch handelen (MH)

Leeruitkomst 1 (niveau 1)

De professional op het gebied van Voeding en Gezondheid werkt systematisch, waar nodig aan de
hand van (bestaande) beroepsspecifieke (inter)nationale modellen en richtlijnen, aan een vraagstuk
op het gebied van Voeding en Gezondheid en maakt onderbouwde keuzes, resulterend in adequate
beroepsproducten.

Competentie 2: Kennis verwerven en onderzoek doen (KO)

Leeruitkomst 1 (niveau 1) 

De professional kan praktijkgericht (literatuur)onderzoek interpreteren en uitvoeren en
resultaten hiervan implementeren in een beroepsproduct.

Competentie 2: Kennis verwerven en onderzoek doen (KO)

Leeruitkomst 1 (niveau 1)

De professional op het gebied van Voeding en Gezondheid beschikt over voldoende kennis in relatie
tot de uitvoering van het beroep en verwerft en past nieuwe informatie toe met een kritische
grondhouding.

Competentie 2: Kennis verwerven en onderzoek doen (KO)

Leeruitkomst 1 (niveau 1)

De professional op het gebied van Voeding en Gezondheid beschikt over voldoende kennis in relatie
tot de uitvoering van het beroep en verwerft en past nieuwe informatie toe met een kritische
grondhouding.

Bron: Handleiding Studeren bij Voeding en Diëtetiek 2122

Maak jouw eigen website met JouwWeb